Wat ga je leren tijdens je stageperiode?

Je maakt actief deel uit van de afdeling Communicatie, die op dit moment bestaat uit een stafmedewerker Communicatie. Het is een kleine afdeling, waar je met alle facetten van het communicatievak te maken krijgt. Van strategisch communicatiebeleid tot het maken van flyers en beheren van de website en social media. Hierdoor krijg je de kans om snel en veel te leren.
Je wordt nauw betrokken bij de profilering van IMW regio Tilburg. Denk hierbij aan de interne communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en het schrijven van content. Heb jij ideeën om ons beter zichtbaar te maken op social media? Tijdens deze stage krijg je alle ruimte om met ons mee te denken. Gegarandeerd afwisselend en leerzaam!

Wat doet IMW regio Tilburg?

Wij bieden maatschappelijk werk en trainingen. Wij ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen bij vragen en problemen die zij niet alleen kunnen oplossen. Samen met de cliënt en zijn of haar netwerk zoeken we naar duurzame oplossingen op het gebied van opvoeding, echtscheiding, financiën, huiselijk geweld en psychosociale problemen.
Onze ruim 200 professionele hupverleners zetten zich dagelijks in voor de ongeveer 300.000 mensen in ons werkgebied, dat bestaat uit de gemeenten Tilburg, Goirle, Dongen en Gilze en Rijen.

Wat bieden we?

Wij vinden het belangrijk dat je een prettige stage hebt en volop kan leren bij ons. Als stagiair krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. We waarderen jouw creativiteit en initiatieven. Je krijgt een vaste stagebegeleider bij wie je terecht kunt met al je vragen en je ontvangt een passende stagevergoeding.

Heb jij interesse?

Laat ons dit dan weten door jouw motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@imwregiotilburg.nl