Bij IMW regio Tilburg maak je het verschil

Jij wilt het verschil maken en écht iets betekenen voor de ander. Het liefst doe je dat in een uitdagende werkomgeving met voldoende afwisseling, leuke collega’s en groeimogelijkheden. Een plek waar jij je thuis voelt. Dat kan bij IMW regio Tilburg.

Werken bij IMW is allesbehalve saai. Wij bieden een collegiale werkomgeving, met veel ruimte voor zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en kansen om door te groeien, binnen een informele werksfeer. Zelf je koers bepalen: dát vinden wij belangrijk voor medewerker én cliënt. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om mee te doen in de maatschappij.

Wij vragen:

Ben jij resultaatgericht en word je enthousiast van het ontwikkelen van content voor onze interne en externe communicatie? En wil je graag meedenken en adviseren op strategisch niveau?

Wij zijn per direct op zoek naar een collega die ons team komt versterken als:

Communicatieadviseur (24 uur per week)

Wat ga je doen?

Jij krijgt energie van deze uitdaging en gaat actief aan de slag met de interne en externe communicatie bij IMW regio Tilburg. Je zet strategische doelen om in creatieve marketingcommunicatieplannen. Dagelijks adviseer en ondersteun je de leidinggevenden en medewerkers bij uiteenlopende communicatievraagstukken. Je ontwikkelt communicatiemiddelen en kijkt daarbij kritisch welke kanalen je inzet voor welke doelgroepen.

Je draagt bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van IMW en maakt hiervoor gebruik van de website, sociale media, video’s en podcasts.
Samen met de P&O adviseur zet je IMW op de kaart als een aantrekkelijke werkgever en communiceer je structureel en doelgericht naar alle spelers op de arbeidsmarkt, zowel intern als extern.
Wij werken projectmatig en vanuit een positieve aanpak. Wij staan voor samenwerking, delen onze kennis en willen graag van elkaar leren.

Je werkt nauw samen met je collega stafmedewerker communicatie en de ondersteuner, en hebt regelmatig overleg met externen zoals een vormgever, websitebouwer en fotograaf.
Je werk is heel afwisselend; het ene moment adviseer je de bestuurder over de interne communicatie rondom nieuw organisatiebeleid, het andere moment schrijf je een wervende tekst over een van onze trainingen of een nieuwsbericht voor de website.

Je bent onderdeel van een gezellig en enthousiast team. We zijn proactief, collegiaal en zijn er voor elkaar als het nodig is. We werken hard, maar lachen ook veel!

Laat jij ons weten hoe wij deze vacaturetekst nog pakkender kunnen maken?

Over jou:

 • Jij hebt een afgeronde hbo-opleiding marketingcommunicatie en enkele jaren werkervaring als (marketing)communicatiemedewerker of -adviseur.
 • Je hebt ervaring met arbeidsmarktcommunicatie.
 • Je bent creatief en hebt affiniteit met grafische vormgeving, zoals Canva of Photoshop.
 • Kennis van videoproductie en podcasts is een pré.
 • Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Dit bieden we jou:

 • Een prettige werksfeer waarin zorg voor elkaar en humor vanzelfsprekend zijn.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheden tot verlenging en een vaste aanstelling.
 • De functie is ingeschaald in schaal 8 volgens de CAO Sociaal Werk, met een maximum van € 4547,- (op basis van 36 uur).
 • 4% loonsverhoging in juli 2024
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget, loopbaanbudget voor scholing en flexibele werktijden.
 • De mogelijkheid en faciliteiten om deels vanuit huis te werken.

Waar wacht je nog op?
Enthousiast? Mail je motivatiebrief met curriculum vitae o.v.v. ‘Communicatieadviseur’ uiterlijk 3 april a.s. naar sollicitatie@imwregiotilburg.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 11 april. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Heb je nog vragen?
Bel of mail dan met Brigitte Bax, stafmedewerker communicatie (b.bax@imwregiotilburg.nl), tel. 06-86809130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld