Een belangrijk deel van de arbeidsvoorwaarden is in deze CAO vastgelegd. Daarnaast bieden we ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

Individueel Keuzebudget

Dit bestaat onder andere uit 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
Kies jij voor een eindejaarsuitkering of gebruik je dat geld liever voor je vakantie of voor extra vakantiedagen? Of krijg je liever elke maand een beetje extra salaris? Bij IMW kun je als medewerker een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen.

Loopbaanbudget

Wij bieden een loopbaanbudget dat je (in overleg met je leidinggevende) naar eigen inzicht mag inzetten voor scholing, cursussen en workshops gericht op het vergroten van werkplezier, persoonlijk welzijn en draagkracht. Waar kies jij voor?

Scholingsplan

IMW is een lerende organisatie. We hebben voortdurend aandacht voor onze eigen ontwikkeling. We reflecteren op ons handelen tijdens intervisie en volgen scholingen om onze kennis up to date te houden.

Generatieregeling

Soms is het lastig om fit en gezond te blijven tot je AOW-leeftijd. Voor de oudere medewerkers heeft IMW een generatieregeling die minder werken financieel haalbaar maakt, maar de inzet en waardevolle deskundigheid van deze medewerkers waarborgt.

Flexibele jaarurensystematiek

Je bent baas over je eigen agenda. Bij IMW plan je je eigen uren en vakanties flexibel in, uiteraard in overleg met je leidinggevende en je collega’s.

Thuiswerkregeling

Je hebt de mogelijkheid en faciliteiten om (deels) vanuit huis te werken en ontvangt een vergoeding voor het thuiswerken.

En verder:

  • Deels betaald ouderschapsverlof
  • Collectieve zorgverzekering
  • Goede pensioenregeling – Pensioenfonds PFZW
  • Vergoeding van reiskosten woon-werkverkeer en dienstreizen

Enthousiast en wil jij graag bij ons aan de slag?

Bekijk dan hier onze actuele vacatures.