Heb je vragen over bijvoorbeeld opvoeding, echtscheiding, geldproblemen of huiselijk geweld? Onze professionele hulpverleners geven advies en ondersteuning. Samen kijken wij wat je nodig hebt, zodat je zelf weer verder kunt.

Wil je meedoen met een training of een groep?

Bijvoorbeeld om meer zelfvertrouwen te krijgen, beter op te komen voor jezelf of omgaan met een scheiding. In een training of gespreksgroep ontmoet je mensen die met dezelfde dingen zitten als jij of hetzelfde hebben meegemaakt. Het is fijn om je ervaringen en gedachten te delen met mensen die jou begrijpen. Onze ervaren trainers begeleiden de groepen en geven je informatie en praktische tips. Ook leer je in een groep vaak veel van elkaar. Kijk hier voor een overzicht van onze trainingen.

Heb je vragen over scheiden?

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis. Er komt veel bij kijken. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Wij zijn er voor ouders die gaan scheiden én voor ouders die al zijn gescheiden. Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies, bemiddeling of mediation. Ook zijn er trainingen voor kinderen én voor ouders. Kijk hier waarmee wij je kunnen helpen.

Heb je andere vragen?

Bijvoorbeeld over opvoeding, wonen, vervoer, geldproblemen of huiselijk geweld?
Onze medewerkers werken in wijkteams, dorpsteams en op scholen. Ze werken samen met gemeenten en andere organisaties die hulp en ondersteuning bieden. Kijk hier waar je terecht kunt met jouw vraag:

Woon je in Tilburg?
Woon je in Dongen?
Woon je in Goirle?
Woon je in Gilze en Rijen?

Direct naar