Heb je een vraag of probleem?

Heb je vragen over opvoeding? Zit je niet lekker in je vel of voel je je eenzaam? Heb je relatieproblemen? Of heb je andere vragen of problemen waar je zelf niet uitkomt? Wij helpen je graag verder. Onze professionele hulpverleners kijken samen met jou wat jij nodig hebt en geven advies en ondersteuning. Zodat je zelf weer verder kunt.

Wil je meedoen met een training of een gespreksgroep?

Bijvoorbeeld om meer zelfvertrouwen te krijgen, beter op te komen voor jezelf of omgaan met een scheiding. Je ontmoet dan mensen die met dezelfde dingen zitten als jij of hetzelfde hebben meegemaakt. Het is fijn om je ervaringen en gedachten te delen met mensen die jou begrijpen. Onze ervaren trainers begeleiden de groepen en geven je informatie en praktische tips.

Hoe kun je ons bereiken?

Loop gerust eens binnen tijdens de inloopspreekuren in Medisch centrum Beljaart, Kloosterpad 11-13 in Dongen. Je vindt ons op de eerste verdieping van het pand, we zijn bereikbaar via trap en lift.

De inloopspreekuren zijn op maandag van 9 tot 10.30 uur en op donderdag van 15 tot 16.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Of bel ons op 0162 – 31 93 31. De telefoniste noteert dan je naam en telefoonnummer en zorgt ervoor dat je binnen vijf werkdagen wordt teruggebeld. Je kunt ook een mail sturen naar dongen@imwregiotilburg.nl.

Wij zijn er voor alle kinderen, jongeren en volwassenen in Dongen en ‘s Gravenmoer.

Onze hulp is gratis, je hebt geen verwijzing nodig. Wij werken samen met andere organisaties die hulp en ondersteuning bieden, zoals MEE Plus, ContourdeTwern en SWOD. Onze schoolmaatschappelijk werkers werken op alle scholen in Dongen en ’s Gravenmoer.

Download hier de flyer.

Heb je hulp nodig bij een crisis?

Lees hier wat je kunt doen.