Bij IMW maak je het verschil. Wil jij écht iets betekenen voor de ander en het verschil maken? Het liefst doe je dat natuurlijk in een uitdagende werkomgeving met voldoende afwisseling, leuke collega’s en groeimogelijkheden. Een plek waar jij je thuis kan voelen. Dat kan bij IMW regio Tilburg.

Zelf je koers bepalen

Werken bij IMW is allesbehalve saai. Wij bieden een collegiale werkomgeving, met veel ruimte voor zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en kansen om door te groeien, binnen een informele werksfeer. Zelf je koers bepalen: dát vinden wij belangrijk voor medewerker én cliënt. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om mee te doen in de maatschappij. Dat is het verschil dat jij kan maken.

Een weerspiegeling van de maatschappij

We hebben vertrouwen in elkaars kennis en kunde en aandacht voor elkaars successen. Bij ons zijn medewerkers werkzaam die verschillen in leeftijd, werkervaring, cultuur, achtergrond en nationaliteit. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om mee te doen in de maatschappij.

Altijd in ontwikkeling

De maatschappij en het werkveld zijn continu in ontwikkeling. En jij staat toch ook niet graag stil? Werken bij IMW biedt daarom tal van mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Neem eens een kijkje bij onze arbeidsvoorwaarden om hier meer over te ontdekken.

Vacatures

Enthousiast en wil jij graag bij ons aan de slag? Bekijk dan hier onze actuele vacatures.
Zijn er op dit moment geen vacatures? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar sollicitatie@imwregiotilburg.nl.

Direct naar