Wil je meedoen met een training of een groep?

Bijvoorbeeld om meer zelfvertrouwen te krijgen, beter op te komen voor jezelf of omgaan met een scheiding. In een training of gespreksgroep ontmoet je mensen die met dezelfde dingen zitten als jij of hetzelfde hebben meegemaakt. Het is fijn om je ervaringen en gedachten te delen met mensen die jou begrijpen. Onze ervaren trainers begeleiden de groepen en geven je informatie en praktische tips. Ook leer je in een groep vaak veel van elkaar. Kijk hier voor een overzicht van onze trainingen.

Heb je vragen over scheiden?

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis. Er komt veel bij kijken. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Wij zijn er voor ouders die gaan scheiden én voor ouders die al zijn gescheiden. Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies, bemiddeling of mediation. Ook zijn er trainingen voor kinderen én voor ouders. Kijk hier waarmee wij je kunnen helpen.

Heb je andere vragen?  

Heb je vragen over bijvoorbeeld opvoeden, wonen, werk of geldzaken? Dan kun je terecht bij het Dorpsteam Goirle. De medewerkers van IMW werken samen met medewerkers van andere organisaties in het Dorpsteam.
Bel naar 013 5348989, op maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 12  uur. Of stuur een mail naar contact@dorpsteamgoirle.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van het dorpsteam.

Heb je hulp nodig bij een crisis?

Lees hier wat je kunt doen.