Met trots presenteren wij een nieuw eigentijds logo, een frisse huisstijl en een nieuwe website!

 

Het nieuwe logo symboliseert beweging, groei en vooruitgang. De letters i, m en w maken contact met elkaar en werken samen om het logo te creëren. Dit sluit aan bij de manier waarop wij werken. Wij geloven in de kracht van mensen en zijn ervan overtuigd dat iedereen kan blijven groeien. Onze ruim 200 deskundige hulpverleners motiveren inwoners van Tilburg, Goirle, Gilze en Rijen en Dongen om patronen te doorbreken, zelf (mee) op zoek te gaan naar oplossingen en in hun eigen omgeving om hulp te vragen. We werken in wijken en dorpen en zoeken actief de samenwerking met andere professionals en vrijwilligers. Want samen kom je tot betere oplossingen.

Naam en e-mailadressen

Met de nieuwe huisstijl hebben we ook gekozen voor een aanpassing in onze naam. We laten de term ‘Instituut’ vervallen en heten voortaan IMW regio Tilburg. Deze naam is laagdrempeliger en benadrukt de regionale verbondenheid.
De nieuwe naam brengt een aanpassing in de e-mailadressen met zich mee. Alle medewerkers hebben een nieuw e-mailadres dat eindigt op @imwregiotilburg.nl.

Warm hart

Een nieuw gezicht en een aantal uiterlijke veranderingen, maar binnen klopt nog steeds een warm hart voor de mensen die onze hulp nodig hebben. Kansen voor iedereen om regie over eigen leven te hebben en weer écht mee te doen in de maatschappij. Daar staan wij voor.