Wil je beter met je boosheid om kunnen gaan? Jezelf leren beheersen en minder stress voelen? En ben je tussen de 13 en 23 jaar? Dan is deze training misschien wel iets voor jou.

In deze training krijg je inzicht in verschillende vormen van agressie en leer je hiermee omgaan. Wat gebeurt er in je lichaam als je boos wordt? Wat is een eerste lichamelijke reactie en hoe ga je daarmee om?

In de training is er aandacht voor wat je denkt en wat je doet. We maken gebruik van ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. Op een gecontroleerde manier werken we aan emotionele ontlading, door middel van boksen. Je leert duidelijk en op een rustige manier communiceren. En je leert hoe je op een respectvolle manier kunt omgaan met anderen. Het resultaat is dat je jezelf beter kunt beheersen en je meer zelfvertrouwen krijgt.

Er is een groep voor jongeren van 13 tot 16 jaar en een groep van 16 tot 23 jaar. De training bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en is gratis als je woont of naar school gaat binnen de gemeente Tilburg.

Heb je nog vragen?

Bel dan naar team Trainingen, telefoonnummer 013  – 5839510.
Of stuur een mail naar trainingen@imwregiotilburg.nl.

Wil je meedoen aan deze training?

Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

* Verplicht invullen

Geboortedatum kind/jongere*
Bent u gescheiden? Wilt u dat wij uw ex-partner ook informeren? Indien ja: