Ontdek je kwaliteiten!

Deze training helpt je om zelf aan de slag te gaan met je probleem. Je leert wat jouw kwaliteiten zijn. En hoe deze je helpen om je probleem aan te pakken. Vaak kun je meer dan je zelf denkt. Ook leer je wat de mensen in jouw omgeving voor je kunnen betekenen.
De training Eigen Kracht Groep bestaat uit vier bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. De groep bestaat uit meerdere deelnemers en twee trainers.

Startdatums nieuwe EKG-groepen:
Op dinsdag 11 juni van 14.00 tot 16.30 uur in Wijkcentrum De Poorten. Bijeenkomst 2, 3 en 4 zijn op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2024.
Op woensdag 12 juni van 9.30 tot 12.00 uur in Wijkcentrum De Symfonie. Bijeenkomst 2, 3 en 4 zijn op 19 juni, 26 juni en 3 juli 2024.
Op maandag 10 juni van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Heyhoef (Reeshof). Bijeenkomst 2, 3 en 4 zijn op 17 juni, 24 juni en 1 juli 2024.

Een groep start bij voldoende aanmeldingen.
Meedoen aan deze training is gratis voor inwoners van de gemeentes Tilburg, Goirle, Dongen en Gilze-Rijen.

Wat is voor jou belangrijk?

Tijdens de training werken we, door middel van leuke werkvormen én de steun van de andere groepsleden, aan jouw hulpvraag. De inhoud van de training is afgestemd op de vragen en behoeften die voor jou en andere deelnemers belangrijk zijn. Je krijgt hulp bij het bepalen van de doelen die je wilt behalen. Je gaat hier zelf mee aan de slag. Ook leer je hoe je hulp kunt vragen aan de mensen in jouw omgeving. De trainers maken met iedere deelnemer een persoonlijk stappenplan.

Na vier weken heb je een beter idee hoe je verder kunt en wat daarvoor nodig is. Eigen Kracht Werkt!

Meer ondersteuning nodig?

Soms blijkt dat je na de training Eigen Kracht Groep nog verdere ondersteuning van een hulpverlener van IMW nodig hebt. We bespreken dit dan in onderling overleg.

Heb je nog vragen?

Bel dan naar team Trainingen, telefoonnummer 013  – 5839510.
Of stuur een mail naar trainingen@imwregiotilburg.nl.

Flyer training Eigen Kracht Groep

Download hier de flyer van de training Eigen Kracht Groep.

Wil je meedoen aan deze groep?

Vul dan onderstaand formulier in.

 

* Verplicht invullen

Geboortedatum*