Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar:
‘Leer samen spelen met Tim en Flapoor’

Deze training is voor kinderen die het moeilijk vinden om met andere kinderen om te gaan. We gaan heel veel oefenen. Hoe je vriendjes kunt maken. Hoe je kunt vragen of je mee mag spelen in een groepje. Wat je kunt zeggen als je iets niet leuk vindt. We komen tien keer bij elkaar. Op een vaste middag in de week na school. De training duurt steeds een uur. Er is ook een ouderbijeenkomst, daar leren je ouders hoe ze met jou kunnen oefenen.

Deelname is gratis voor kinderen uit Tilburg en Goirle.

Voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Heb je weinig vrienden? Durf je niet snel iets te zeggen in de klas? Word je snel boos? En baal je daarvan? Vind je het moeilijk contact te leggen met anderen? In deze training leer je beter communiceren en voor jezelf opkomen. We komen negen keer bij elkaar. Op een vaste middag in de week, na schooltijd. De training duurt steeds 1,5 uur. Er is ook een ouderbijeenkomst, daar leren je ouders hoe ze met jou kunnen oefenen.

Deelname is gratis voor kinderen uit Tilburg en Goirle.

Voor jongeren van 13 t/m 17 jaar

Heb je weinig vrienden? Durf je geen ‘nee’ te zeggen? Doe je wel eens dingen die je eigenlijk niet wilt? Of maak je snel ruzie? En baal je daarvan? Misschien is de training Sociale weerbaarheid dan iets voor jou.

Heb je nog vragen?

Bel dan naar team Trainingen, telefoonnummer 013  – 5839510.
Of stuur een mail naar trainingen@imwregiotilburg.nl.

Wil je meedoen aan deze training?

Vul dan onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Geboortedatum kind/jongere*
Bent u gescheiden? Wilt u dat wij uw ex-partner ook informeren? Indien ja: