Veilig versturen van privacygevoelige informatie

Wij gebruiken Zivver om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via Zivver te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders dan jij de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe open je een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Heb je via Zivver een e-mail ontvangen van een medewerker van IMW? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je komt dan automatisch op de internetpagina van Zivver. Je vult u hier een sms-code of een wachtwoord in (zie hieronder). Het is niet nodig een account aan te maken.

Bericht openen met een sms-code

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd. Degene die jou het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. Daarom krijg je een code per sms toegestuurd op het 06-nummer dat je hebt opgegeven bij IMW. Je vult deze sms-code in, nadat je op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ hebt geklikt. Nu kun je het bericht lezen.

Bericht openen met een wachtwoord

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Degene die jou het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. Daarom heb je een wachtwoord ontvangen. Je vult dit wachtwoord in, nadat je op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kun je het bericht lezen.

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?

Je leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde internetpagina. Deze pagina lijkt op een mailprogramma. Wil je op het bericht reageren? Dat kan rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kun je meteen een bericht typen om te reageren. Je verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvang je een bericht via e-mail.

Geef wijzigingen in je e-mailadres en telefoonnummer aan ons door!

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of telefoonnummer direct aan jouw hulpverlener doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren.

Vragen?

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Of kun je het ontvangen bericht niet openen? Bel of mail dan naar jouw contactpersoon van IMW.